Важен играч за Байерн Мюнхен пропуска остатъка от сезона


Важен играч за Байерн Мюнхен пропуска остатъка от сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1107 0

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Корентен Толисо може да пропусне остатъка от сезона, след като получи тежка травма по време на тренировка, съобщиха Bild. Френският национал изигра 22 мача за германския колос през този сезон и вкара в последния двубой на баварците в Бундеслигата – изненадващото равенство 3:3 с Арминия Билефелд в понеделник. 26-годишният футболист е разкъсал мускул в четвъртък, предават Bild, цитирайки източници от медицинския щаб на Байерн.

Според информациите, халфът се е разплакал от болка и се свлякъл на земята без контакт, преди да бъде изнесен от тренировъчния терен. Сериозна травма ще постави под въпрос потенциалното включване на Толисо в състава на Франция за Евро 2020. Това е поредната контузия за европейския и наскоро коронясан за световен клубен шампион Байерн, като Ханзи Флик не е сигурен дали ще разчита на Серж Гнабри, Дъглас Коста, Леон Горецка и Хави Мартинес за първия осминафинал от Шампионска лига с Лацио идната седмица.

Томас Мюлер и Бенжамен Павар са също извън терените заради положителни проби за коронавирус. Байерн играе с Айнтрахт Франкфурт в Бундеслигата в събота. А дали Кингсли Коман ще напусна баварците, за да се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички