Лавина от критики към ас на Юве заради червения картон на Роналдо


Лавина от критики към ас на Юве заради червения картон на Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

1811 0

Вече втори ден продължава отзвукът от червения картон на Кристиано Роналдо в Шампионска лига. И, докато се очаква решение за това колко време ще бъде наказан португалецът, то неговият съотборник Емре Джан беше засипан с гневни критики за реакцията си срещу изгонването на 5-кратния кавалер на "Златната топка".

След мача бившият ас на Ливърпул беше категоричен, че червеният картон е пресилен, казвайки следното: "Ние сме футболисти, не жени, че да се дърпаме за косите. Този картон беше пресилен". И думите му бяха приети като сексизъм и обида към нежния пол. Логично това доведе до извинение от страна на германския национал.

"Бих искал да изясня всичко и да се извиня за снощния си коментар. Не съм искал по никакъв начин да обидя или принизя жените, тези, които ме познават, добре знаят, че уважавам много противоположния пол и никога не бих искал да ги дискриминирам с изказване или действие", сподели той и беше категоричен, че думите му са насочени изцяло към неадекватното решение на главния рефер.

"Реакцията ми бе плод на несправедливото изгонване на Кристиано, той е мой съотборник и исках да се застъпя за него. Решението на главния съдия бе пресилено и можеше да обърне мача в наша вреда. Извинявам се още веднъж, ако коментарите ми са обидили някого, не е било с такава цел", добави Джан.

ВИЖТЕ КАК РОНАЛДО СЕ ТРЪШКА СЛЕД ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН

И, докато това беше едва 1-и червен картон за Роналдо в Шампионска лига, той далеч не е "ангел" в очите на реферите. Вижте всички случаи, при които Кристиано е гонен от терена с червен картон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички