Шеф в Ювентус побесня след червения картон на Роналдо, скочи на рефера


Шеф в Ювентус побесня след червения картон на Роналдо, скочи на рефера
Снимка: Getty Images/Guliver

1466 0

Един от директорите в Ювентус и бивш кавалер на "Златната топка" Павел Недвел е подивял след червения картон на Кристиано Роналдо, показан му по време на победата с 2:0 над Валенсия. Още през първата част португалската суперзвезда беше изгонен от главния рефер Феликс Брих и, въпреки че това действие нямаше ефект върху крайния резултат, "бианконерите" са бесни на спорното решение.

Според информация на вестник "Marca", чехът се е опитал да стигне до главния рефер и да търси обяснение за отсъждането, което може да доведе до цели 3 мача наказание за най-скъпия трансфер в историята на италианския гранд.

Канонадата на Недвед към главния рефер е останала само вербална, а бригадата не е обърнала особено внимание на думите на бившия полузащитник. Ръководството на Ювентус пък ще обжалва наказанието, което се очертава да получи Роналдо, независимо за какъв период от време е. "Бианконерите" са категорични, че няма причина за показване на червен картон и ще търсят правата си пред спортно-техническата комисия на УЕФА.

Що се отнася до Кристиано Роналдо, това беше първият червен картон, който получава в Шампионска лига. Той е и първият футболист с над 50 гола в турнира, който е преждевременно изгонен от игра. Сравнение между дисциплинарните наказания на Меси и Кристиано вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички