Ужасът на Роналдо: Побесня заради картона, а след това рухна в сълзи (ВИДЕО И СНИМКИ)


Ужасът на Роналдо: Побесня заради картона, а след това рухна в сълзи (ВИДЕО И СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

4039 0

Тема №1 след втория ден на Шампионска лига безспорно е червеният картон на Кристиано Роналдо. Както е известно, португалецът беше изгонен рано-рано в мача на Ювентус срещу Валенсия, и то в много странна ситуация.

Първоначално срещу бившия ас на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид беше отсъдено нарушение заради избутване на Мурийо, но реферът зад вратата видя, че той е хванал своя съперник за косата след наглед сумулативното поведение на бранителя.

Главният рефер Феликс Брих след консултация промени първоначалното си решение и, за голяма изненада на играчите на Ювентус, както и много футболни фенове, показа червен картон на Роналдо.

Реакцията на Кристиано беше красноречива - той се строполи на земята и буквално обезумя, след като видя картона в ръката на германеца. След това той стана, гледайки невярващо и в крайна сметка се насочи към съблекланята. Яростта му пък премина в мъка, като той едва стърпя сълзите си, докато напускаше терена. Може да видите това във видеото под статията:

Червеният картон не повлия на крайния изход от мача, след като "бианконерите" все пак успяха да спечелят с 2:0 на "Местая". Очаква се ръководството на отбора да обжалва червения картон на Роналдо. Ето и реакцията на Кристиано:

Как се стигна до самият червен картон на Кристиано вижте в това видео!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички