Къде да гледаме сблъсъка между ПСЖ и Манчестър Юнайтед?


Къде да гледаме сблъсъка между ПСЖ и Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2272 0

Тази вечер ще се изиграят два от реваншите от 1/8-финалите на Шампионска лига. С огромен интерес се очаква битката в Париж, където френският колос ПСЖ посреща Манчестър Юнайтед.

В първата среща играчите на Томас Тухел се наложиха с 2:0 на "Олд Трафорд" след грешки в защитата на "червените дяволи". Този резултат тогава бе изненадващ, тъй като английският гранд изглеждаше като прероден след идването на Оле Гунар Солскяер начело на тима. Сега обаче задачата им ще бъде още по-трудна, тъй като в клуба има цели 9 контузени играчи. От своя страна най-тежката задача на парижани за пореден път ще бъде да замести най-скъпия играч в света Неймар, който продължава да лекува контузия в глезена.

Срещата тази вечер е с начален час 22:00 и ще бъде предавана в ефира на bTV Action. Тези от вас, които няма да имат възможност да гледат срещата, ще могат да я следят НА ЖИВО в SportLive.bg.

ПСЖ И МАН ЮНАЙТЕД В БИТКА И НА ТРАНСФЕРНИЯ ПАЗАР

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички