Ман Юнайтед и ПСЖ в битка не само на игрището, но и на трансферния пазар


Ман Юнайтед и ПСЖ в битка не само на игрището, но и на трансферния пазар
Снимка: Getty Images/Gulliver

2195 0

Отборите на Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен тепърва ще решават спора за мястото на 1/4-финалите на тазгодишното издание на Шампионска лига, но се оказва, че двата тима си съперничат и на трансферния пазар.

Ръководството на парижани ще се намеси в битката за супер таланта на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, твърди "The Telegraph". Бившият играч на Манчестър Сити е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед, но "дяволите" ще имат конкуренция за подписа на играча.

Сумата, около която се очаква да спорят двата отбора, възлиза на 100 млн. паунда. Ако Санчо все пак избере "Олд Трафорд" за своя крайна дестинация след края на сезона, той ще се превърне в първия играч, който ще надвиши сумата от 100 млн. паунда, а трансферът ще повдигне въпроси и около бъдещето на скъпоплатения Алексис Санчес.

Изявите на Джейдън Санчо от началото на сезона са феноменални, а днес младокът ще се изправи срещу друг лондонски тим - Тотнъм, в мач от Шампионска лига. Мачът Борусия Дортмунд - Тотнъм може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички