Солскяер за мача с ПСЖ: Не е мисия невъзможна, но е много важно да...


Солскяер за мача с ПСЖ: Не е мисия невъзможна, но е много важно да...
Снимка: Getty Images/Guliver

1583 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е на мнение, че оставането на "червените дяволи" в Шампионска лига не е "мисия невъзможна", въпреки че загубиха от Пари Сен Жермен на "Олд Трафорд" с 2:0 в първия мач между двата отбора. Според норвежеца един ранен гол за неговия отбор би подложило на напрежение парижани.

"Никога не е мисия невъзможна", отвърна Солскяер относно шансовете на тима да отстрани ПСЖ. "Разбира се, че е по-трудно, но ние трябва да се опитаме да вкараме първи попадение, а след това всичко може да стане", смята норвежецът.

"Да, предстои технически и тактически мач, но също така е и психически двубой. Попаденията винаги променят мачовете. Ако вкараме първи, ние ще повярваме дори по-силно, а те може би ще станат по-колебливи. Но е важно да вкараме първия гол", добави още Оле.

Междувременно стана ясно, че "червените дяволи" ще имат изключително специална подкрепа на трибуните при гостуването си в Париж (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички