Къде да гледаме решаващото гостуване за Реал срещу Галатасарай в ШЛ?


Къде да гледаме решаващото гостуване за Реал срещу Галатасарай в ШЛ?
Снимка: Getty Images/Guliver

2066 0

Тази вечер Реал Мадрид гостува в Турция на Галатасарай от 22:00 часа българско време. Двубоят е от груповата фаза на Шампионска лига и ще бъде предаван пряко по "Макс Спорт 3", като, същевременно, можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg

13-кратният европейски клубен шампион е изправен пред огромно изпитание. "Белия балет" е записал тежко поражение от ПСЖ (0:3) и изненадващо равенство срещу Брюж (2:2) в груповата фаза на Шампионска лига до този момент. Така след изиграването на първите две срещи "кралския клуб" има само 1 точка.

При така стеклите се обстоятелства тазвечершния двубой изглежда като задължителен за Зинедин Зидан и неговите момчета. Столът на френския наставник е изключително разклатен, след като неубедителните представяния на отбора са и в Ла Лига, където преди дни Реал загуби от непретенциозния тим на Майорка с 0:1.

Галатасарай също не е в блестяща форма, като е на 6-тото място във временното класиране на турската Суперлига. В Шампионска лига, пък, заема 3-тото място, като е с равни точки с именития си съперник тази вечер - Реал Мадрид.

Гостуванията в балканските страни винаги могат да се окажат проблем за европейските грандове. А какво заяви Зидан относно престоя си начело на Реал - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички