Серхио Рамос: Готови сме да умрем за Зидан!


Серхио Рамос: Готови сме да умрем за Зидан!
Снимка: Getty Images/Guliver

1438 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос демонстрира безпределна вяра към наставника на тима Зинедин Зидан преди гостуването на Галатасарай в Шампионска лига. Испанският защитник заяви, че всеки един от състава на "белите" е готов да умре на терена за своя мениджър.

“Цялата съблекалня сме готови да умрем за Зидан. Трябва да покажем, че му вярваме и сме задружни като колектив. Реал винаги се завръща по-силен от преди”, увери защитникът.
“Сега в главите ни е само как да спечелим този мач срещу Галатасарай. Не мислим за след това. Длъжни сме да дадем всичко от себе си и да не обръщаме внимание на критиките и хвалбите”,

"Всички от състава сме готови да умрем за Зидан. Трябва да покажем, че му вярваме и сме задружни като колектив. Реал винаги се завръща по-силен от преди", сподели Серхио Рамос.

"Сега в главите ни е само как да спечелим този мач срещу Галатасарай. Не мислим за след това. Длъжни сме да дадем всичко от себе си и да не обръщаме внимание на критиките и хвалбите", добави още той.

Както е известно, постът на Зизу е силно разклатен след колебливите изяви на тима в последно време. Медиите в Испания твърдят, че президентът на клуба Флорентино Перес вече се е договорил със заместника на Зидан (повече по темата четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички