Серхио Рамос: Готови сме да умрем за Зидан!

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос демонстрира безпределна вяра към наставника на тима Зинедин Зидан преди гостуването на Галатасарай в Шампионска лига. Испанският защитник заяви, че всеки един от състава на "белите" е готов да умре на терена за своя мениджър.

“Цялата съблекалня сме готови да умрем за Зидан. Трябва да покажем, че му вярваме и сме задружни като колектив. Реал винаги се завръща по-силен от преди”, увери защитникът.
“Сега в главите ни е само как да спечелим този мач срещу Галатасарай. Не мислим за след това. Длъжни сме да дадем всичко от себе си и да не обръщаме внимание на критиките и хвалбите”,

"Всички от състава сме готови да умрем за Зидан. Трябва да покажем, че му вярваме и сме задружни като колектив. Реал винаги се завръща по-силен от преди", сподели Серхио Рамос.

Зинедин Зидан вече има опит със същата неприятна ситуация в Шампионска лига

Реал Мадрид никога не е отпадал в груповата фаза на Шампионска лига, откакто формата на състезанието бе променен през 1992 година. През този сезо...

"Сега в главите ни е само как да спечелим този мач срещу Галатасарай. Не мислим за след това. Длъжни сме да дадем всичко от себе си и да не обръщаме внимание на критиките и хвалбите", добави още той.

Както е известно, постът на Зизу е силно разклатен след колебливите изяви на тима в последно време. Медиите в Испания твърдят, че президентът на клуба Флорентино Перес вече се е договорил със заместника на Зидан (повече по темата четете тук).

 

 

Още по темата

Please select answer!