Зидан: Ако зависеше от мен, бих останал завинаги в Реал Мадрид


Зидан: Ако зависеше от мен, бих останал завинаги в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1596 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че би останал до края на живота си на "Сантяго Бернабеу", но това не зависи от него, а от президента на клуба Флорентино Перес. Изказването идва на фона на непрестанните спекулации, че Зизу може да бъде уволнен от поста си след неубедителните резултати на "белите" в последно време.

"Искам да остана в Реал за цял живот. Но за това нещо трябва да попитате друг човек", каза Зидан. "Каквото сме направили преди, си остава в миналото. Във футбола никой не помни какво си постигнал, а се гледа какво правиш в момента. Няма да кажа, че не обръщам внимание на това какво хората говорят за мен, защото в действителност ме интересува", добави французинът.

"Не знам дали сега мога да загубя много при поражение срещу Галатасарай. Знам само, че утрешният резултат няма да промени нищо, защото и в следващите двубои ще трябва да играем за трите точки. Наясно съм, че напрежението винаги ще го има."

"Животът е такъв - няма как винаги да играеш добре и да побеждаваш, но пък трябва да показваш характер. Но този път съм убеден, че ще направим много силен мач. По този начин ние се реваншираме след слаба игра", завърши той.

Медиите в Испания твърдят, че президентът на клуба Флорентино Перес вече се е договорил със заместника на Зидан (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички