Къде да гледаме полуфинала Лион - Байерн Мюнхен в Шампионска лига?


Къде да гледаме полуфинала Лион - Байерн Мюнхен в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3149 0

Тази вечер ще стане ясен и вторият финалист в Шампионска лига. Един от големите фаворите в турнира от началото му Байерн Мюнхен ще се изправи срещу Лион. А победителят ще се срещне с ПСЖ във финалния двубой. Баварците със сигурност предизвикват респект във всеки тим след унищожителната победа срещу Барселона с 2:8, но от Лион ще опитат да отстранят трети пореден фаворит.

В началното десетиле­тие на века двата тима се срещаха често - осем пъти в Турнира на богатите, при 4 на 2 победи в полза на немците. Интересното е, че през 2010-а противниците отново бяха на полуфинал един срещу друг, а напред след две победи продъл­жи баварският колос (4:0 общ резултат и знаменит хет­трик на Олич на "Жерлан").

Лион - от позицията на пълен аутсайдер те елиминираха Юве, а после и Манчестър Сити. Възможно е Дембеле отново да остане на пейката за сметка на Карл Токо-Екамби. Наставникът на Байерн Ханзи Флик пък няма намерение да прави никакви промени в състава си и това е повече от логично. Срещата Лион - Байерн Мюнхен може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по BTV Action.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички