Къде да гледаме мача Барселона - Ференцварош от Шампионска лига?


Къде да гледаме мача Барселона - Ференцварош от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2341 0

Испанският гранд Барселона започва своето участие в Шампионска лига през този сезон срещу Ференцварош, като вече за пореден път ще се надява да прекъсне серията без спечелен трофей от турнира. За последно каталунците го сториха през 2015 година.

През последните сезони те завършваха по кошмарен начин своето участие, като това важи в най-голяма степен за миналата кампания, когато допуснаха исторически срамна загуба - с 2:8 от Байерн Мюнхен, който впоследствие грабна и трофея.

Първият съперник на Барселона в мачовете от групите е наглед непретенциозният Ференцварош, който е добре познат на българските фенове от сблъсъците му с родния шампион Лудогорец. Роналд Куман и компания ще държат да победят на всяка цена, но отборът не се намира в най-добрата си форма и в последните две срещи има равенство (1:1 със Севиля) и загуба от Хетафе с 0:1.

Другите два тима в групата са Ювентус и Динамо Киев, като те ще играят от 19:55 часа българско време. Срещата между Барселона и Ференцварош започва в 22:00 часа българско време, като никой български канал няма да предава мача. Ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg, където ще намерите и варианти, за да я наблюдавате пряко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички