Дибала пак на пейката срещу Динамо Киев


Дибала пак на пейката срещу Динамо Киев
Снимка: Getty Images/Guliver

1194 0

Звездата на Ювентус Пауло Дибала най-вероятно отново ще стартира от резервната скамейка в срещата с Динамо Киев от Шампионската лига тази вечер. Аржентинецът не взе участие в мача на „старата госпожа“ срещу Кротоне през уикенда в Серия А и изобщо не остана доволен.

„Той бе недоволен, защото не влезе в игра в събота, но се завръща от период от три месеца, в който бе контузен и още три дни, в които страдаше от стомашен вирус. Той можеше да вземе участие срещу Кротоне, но останахме с 10 души и нямаше как да го пусна в игра. Сега той е на разположение, рано или късно ще го видим в игра“, заяви Андреа Пирло на пресконференцията си преди мача.

Според информациите в Италия Дибала ще започне от резервната скамейка срещу Динамо Киев. Въпреки че Пирло може да го използва през втората част, най-вероятно Маестрото ще започне с Аарън Рамзи зад двамата нападатели Алваро Мората и Деян Кулушевски. Очаква се Войчех Шчесни да бъде на вратата, след като получи почивка срещу Кротоне. Данило, Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини ще бъдат тримата в центъра на отбраната, докато Джанлука Фработа може да играе отляво. Халфовата линия ще бъде допълнена от Адриен Рабио, Родриго Бентанкур и Хуан Куадрадо.

А ето кой титуляр най-вероятно ще напусне Ювентус през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички