Позор! В Барселона плащат, за да промотират оплакванията си след "Ел Класико"


Позор! В Барселона плащат, за да промотират оплакванията си след "Ел Класико"
Снимка: Guliver/GettyImages

1379 0

Президентът на Барселона може вече да е Жоан Лапорта, но някои от вредните навици в управата на клуба продължават. Много от феновете забелязаха, че клубът, който е в деликатна финансова ситуация, е платил в социалните мрежи, за да промотира думите на треньора Роналд Куман, че е имало дузпа в полза на Барса по време на "Ел Класико"

"Блаугранас" е един от най-следваните отбори в социалната мрежа в цял свят с десетки милиони последователи, но явно в клуба са преценили, че това е недостатъчно и думите на треньора трябва да стигнат до повече хора. 

"Изумително е, че не беше отсъдена дузпа. Тя е толкова явна", бе коментарът на Куман, а думите му бяха използвани за статус в социалната мрежа "Twitter", който след това беше промотиран с пари. Доста от реакциите на феновете в мрежата са подигравателни, включително и такива от страна на привържениците на Барселона. 

Иначе самият Куман визира ситуацията в края на мача, когато Мартин Брайтуайт беше дръпнат за рамото край аутлинията в наказателното поле. След справка с VAR, реферите на срещата прецениха, че няма достатъчно основание за отсъждане на 11-метров наказателен удар (пълният прочит на ситуацията от Куман вижте тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички