Къде да гледаме двубоя Наполи – Барселона от Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Наполи – Барселона от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

23991 0

Довечера в 22:00ч. един срещу друг излизат отборите на Наполи и Барселона. Двубоят, който ще се играе на „Сан Паоло“ в Неапол, е от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Мачът ще се излъчва пряко по Макс Спорт 3, а срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

ПРЕДИ ДВУБОЯ:

Наполи успя да преодолее груповата фаза без да допусне поражене. Тогава все още под ръководството на Карло Анчелоти „Партенопей“ завършиха на второ място след Ливърпул след 3 победи и 3 равенства, оставяйки след себе си Ред Бул Залцбург и Генк. Италианският тим се стабилизира в последно време под ръководството на Дженаро Гатузо и успя да спечели 4 от последните си 5 срещи в първенството.

Кике Сетиен ще направи дебюта си в Шампионска лига като наставник на Барселона. Каталунците също преодоляха груповата фаза без загуба, класирайки се на първо място в група G пред тимовете на Борусия Дортмунд, Интер и Славия Прага. Барселона вече гостува веднъж в Италия през този сезон, като спечели на терена на Интер с 2:1. Каталунците обаче нямат особено добра статистика при гостуванията си на Апенините, като през последните години допуснаха загуби от Рома и Ювентус с по 0:3 в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички