Гатузо: Меси е невероятен, но няма да се фокусираме само върху него


Гатузо: Меси е невероятен, но няма да се фокусираме само върху него
Снимка: Getty Images/Guliver

2098 0

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо говори преди тежкия двубой, който очаква неговия тим, срещу испанския шампион Барселона в осминафинална среща от Шампионска лига. Италианецът отдаде заслуженото на голямата звезда Лионел Меси, но признава, че ще се съсредоточи върху целия тим на каталунците, а не конкретно върху аржентинеца.

"Меси е невероятен играч, той е пример за млади и стари. Не можем да се съсредоточим само върху него. Играем срещу Барселона и трябва да го сторим като отбор. Искам да сме добре групирани в защита и да видя играчи, които си помагат от началото до края. Излизаме срещу отбор със страхотни играчи" - сподели Гатузо.

Наставникът осъзнава, че го чака много тежък двубой, но признава, че за неаполитанци е чест да се изправят срещу по-добър отбор, който освен всичко е и сред най-добрите в целия свят. Освен това, той иска от неговите играчи да излязат без капка страх.

Новият нападател на Барселона Мартин Брейтуейт е в групата на тима за двубоя, като не е ясно дали ще му бъде шанс да дебютира за отбора в Шампионска лига. Датчанинът има изключително вдъхновяваща история зад гърба си - вижте я тук, както и повече информация за него - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички