Хендерсън ще помага на Ливърпул срещу Атлетико Мадрид


Хендерсън ще помага на Ливърпул срещу Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

3208 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че капитанът на тима Джордан Хендерсън е готов да се изправи срещу Атлетико Мадрид в сряда вечер, но не заяви категорично, че англичанинът ще започне от първата минута на срещата. Хендерсън се възстановяваше от контузия в бедрото, която получи по време на първата среща между двата тима на „Уанда Метрополитано“.

29-годишният футболист не е играл в нито една среща на своя тим оттогава, но се надява да вземе участие в реванша на „Анфилд“, като Клоп потвърди, че той е близо до завръщане. „Хендо е готов, но не знам дали ще го използвам в срещата. Или може би знам и не искам да ви кажа“, заяви немският специалист. Отборът на Ливърпул не се представя на ниво откакто Хендерсън получи въпросната травма и завръщането му определено ще е от полза за тима.

Друга положителна новина за състава е завръщането на Анди Робъртсън, който не бе на линия за мача срещу Борнемут в Английската Висша лига миналата събота. Вратарят Алисон обаче няма да може да вземе участие в сблъсъка с Атлетико Мадрид, след като продължава да лекува травма. А ето каква може да е причината за слабата форма на Ливърпул в последно време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички