Вернер: Дали искам да съм част от отбор, в който ситуацията е вече тежка за всекиго


Вернер: Дали искам да съм част от отбор, в който ситуацията е вече тежка за всекиго
Снимка: Getty Images/Guliver

3073 0

Звездата на РБ Лайпциг - Тимо Вернер, е упорито свързван с трансфер във Висшата лига (най-вече с преминаване в Ливърпул). Немският национал обаче "поохлади" слуховете, като заяви, че не е сигурен дали иска да бъде част от подобни отбори на такова ниво.

"В тези времена в съвременния футбол има две опции, а едната е да си част от отбор като Ливърпул или Манчестър Сити. Въпросът обаче е - дали искаш да отидеш в отбор, където ситуацията вече е трудна за всеки играч. Това е важна перспектива, от която трябва да погледнеш" - започна Вернер.

"Другата възможност е да се присъединиш към отбор, който е печелил титли, но сега се намира в криза - като Манчестър Юнайтед. В тази точка от кариерата ми се питам дали искам да се присъединя към нов отбор и да построя нещо ново, или искам да остана в същия отбор (Лайпциг) и да сътворя нещо велико" - продължи с колебанията той.

Вернер, който има 21 гола в 25 двубоя от Бундеслигата през този сезон, в миналото е признавал, че се чувства горд от интереса на Ливърпул към него. Мениджъра на мърсисайдци, пък, засипа с похвали младия нападател.

СТРАННАТА СДЕЛКА, ПРИ КОЯТО ВЕРНЕР МОЖЕ ДА ИГРАЕ В ЛАЙПЦИГ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички