Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка Ливърпул - Милан?


Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка Ливърпул - Милан?
Снимка: Getty Images

3637 0

Тази вечер два от най-големите европейски колоси - Ливърпул и Милан, се изправят един срещу друг в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят е с малко по-различен заряд и заради съперничеството между двата отбора и неизбледняващите спомени от финала през 2005 година и великия обрат на мърсисайдци в Истанбул.

След онзи легендарен финал Ливърпул и Милан се срещнаха отново на финал и през 2007-а, но тогава "росонерите" излязоха победители и спечелиха седмия си трофей в Шампионска лига. През годините двата отбора се срещаха на терена по един или друг повод, но в по-маловажни мачове. 

И Ливърпул, и Милан преминаха през трудни години, в които дори не успяваха да влязат в Шампионска лига. Мърсисайдци се съвзеха по-бързо и в последните години се превърнаха в доминант, като успяха да спечелят и Шампионска лига през 2019 година. Милан пък се завърна в най-големия европейски клубен турнир едва през този сезон - след 7-годишна пауза.

Двубоят на "Анфийлд" е с начален час 22:00 българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на bTV Action. Срещата Ливърпул - Милан ще можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички