Разследват брата на Кристиано Роналдо заради измама с фланелки


Разследват брата на Кристиано Роналдо заради измама с фланелки
Снимка: Getty Images/Guliver

758 0

Братът на Кристиано Роналдо е разследван заради измама с фланелки. Твърди се, че те са били продаване, въпреки че производителите са имали убеждението, че ще бъдат унищожени.

Ситуацията, описана от вестниците La Stampa и La Repubblica, е, че фланелките от специално издание са поръчани от компанията Mussara, която е собственост на звездата на Ювентус-  Роналдо и се управлява от брат му Уго Динарте Авейро.

Торинска компания Pegaso е била помолена да направи тези фланелки с логото на музея на Роналдо - CR7Museu,  за 500 000 евро.

Впоследствие от Mussara обявявар, че никога не са дали финансовото рарзешение и поискали да им бъдат предоставени всички, които са били произведени на цена от 4 евро на брой, за да могат фланелките да бъдат унищожени.

От торинската фирма забелязват, че произведените фланелки, предназначени за ликвидация, се продават на промоция 40 евро в магазина в музея на Кристиано Роналдо. Полицията вече е започнала разследване по случая, като главният заподозрян за измамата е именно Хюго.

А кои са 20-те най-добри голмайстори в топ 5 първенствата за 2020 година и колко голяма е разликата между Роналдо и Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама