Ди Натале: Кристиано Роналдо ще продължи да вкарва по 30-35 гола и на 40 години


Ди Натале: Кристиано Роналдо ще продължи да вкарва по 30-35 гола и на 40 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1178 0

Един от легендарните футболисти на италианските Серия А Антонио ди Натале знае как се вкарват голове в по-напреднала възраст. 162 от неговите 209 попадения в елита на Италия идват, след като е навършил 30 години. Ди Натале направи любопитна прогноза за 35-годишния Кристиано Роналдо, който играе в Ювентус.

"Роналдо и Меси са вкарали повече голове от всеки друг. В Италия той затвърждава това, което правеше в Реал Мадрид и във Висшата лига и навсякъде другаде, където е бил. Той гарантира 30 до 35 гола на сезон. Тренира усилено, подобрява се и прави разликата. Дори и когато е на 40 години, той ще продължи да вкарва толкова много голове" - сподели Ди Натале за Роналдо.

Италианецът коментира и друг "ветеран" в Серия А - Златан Ибрахимович: "Той е страхотен шампион и е много важен за Милан. Демонстрира, че възрастта няма значение, всичко е до това какво е физическото и психическото ти състояние. Когато аз бяха на 38, се чувствах сякаш съм на 28. Психиката прави разликата" - заяви още той. Какъв обаче е единственият съвет на наставника на Ювентус Андреа Пирло към Кристиано Роналдо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички