Кристиано Роналдо с нов положителен тест, аут е за Барселона


Кристиано Роналдо с нов положителен тест, аут е за Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1412 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо е дал нов положителен тест за COVID-19, твърди португалското издание Correio de Manha. Това означава, че той няма да може да се изправи срещу Лео Меси и Барселона през следващата седмица.

Според протокола на УЕФА, играчът трябва да даде отрицателен тест една седмица преди мач и Роналдо не е успял да го направи. Нападателят напусна отбора на Португалия след обявяването на положителния му резултат на 13 октомври, за да избегне карантина, която определено щеше да го изключи от този мач срещу Лионел Меси, но въпреки това няма да може да играе заради този последен резултат от теста.

Така, той ще трябва да изчака мача от 6-ия кръг срещу Барселона за шанса да се изправи отново срещу Меси. Мач, който може да се проведе с двамата гиганти от група G в Шампионска лига и сблъсък, който всички фенове очакват с нетърпение. Роналдо и Меси никога досега не са се срещали в груповите етапи на Шампионска лига, въпреки че са се срещали в три отделни сезона в елиминациите.  А ето как спортният министър на Италия скастри Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички