Кристиано Роналдо получава нов шанс в Шампионска лига: УЕФА с изненадващо решение


Кристиано Роналдо получава нов шанс в Шампионска лига: УЕФА с изненадващо решение
Снимка: Getty Images

2073 0

Един от грандовете в Саудитска Арабия - Ал Насър, чиито цветове защитава Кристиано Роналдо, може да получи специална покана за участие в Шампионска лига през сезон 2024/25.

Възможно ли е това?

"УЕФА има намерение да прати покана към Ал-Насър за участие в Шампионска лига през сезон 2024/25, тъй като е един от трите най-известни футболни клуба и има голяма популярност на европейския континент", пише саудитският журналист Али Ал-Харби на своя профил в социалната мрежа "Х".

Информацията, идваща от саудитските медии, може да не е напълно вярна, но факт е, че футболни власти там постоянно подчертават, че Ал Насър е най-бързо развиващият се клуб и вече е в топ 3 по популярност в света. Известно е, че от следващия сезон форматът на Шампионска лига ще бъде променен и в турнира ще участват 36 отбора вместо 32, като се твърди, че един от тези отбори, които ще получат специални покани, е именно Ал Насър.

Това би означавало, че Кристиано Роналдо ще се завърне към елитния европейски футбол след близо 3-годишно отсъствие. За последно португалецът участва в най-комерсиалния европейски турнир през сезон 2021/22, когато се подвизаваше за Манчестър Юнайтед.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фернандо Сантош с тъжна изповед за Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички