Кристиано Роналдо се възползва от "подарък" и поведе Ал Насър към нова победа (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо се възползва от "подарък" и поведе Ал Насър към нова победа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1444 0

Кристиано Роналдо се отчете с ново попадение за победата с 3:1 на Ал Насър като гост над Ал Уехда в мач от 13-ия кръг на Саудитската професионална лига. Успехът доближи "соколите" до първия Ал Хилал на четири точки в шампионата.

Преднина на гостите даде дошлият от Манчестър Юнайтед Алекс Телес в 11-ата минута. Абдулелах Ал Амири се възползва от асистенция на Марсело Брозович и направи резултата 2:0 в 39'. Моментът на Кристиано дойде през втората част, когато грешка в отбраната на Ал Уехда се превърна в подарък за португалския голаджия, който се възползва и покачи на 3:0 с лекота. Единственото попадение за домакините пък падна в 81' и бе дело на Анселмо. Дълбоко в добавеното време пък Гариб вкара за 4:1, но попадението бе отменено от ВАР.

Ал Насър записа четвърти пореден успех в Саудитската Про лига. "Соколите" са втори с актив от 31 точки - 4 по-малко от лидера Ал Хилал. Ал Уехда пък е на деветото място с 16 пункта на сметката си.

Кристиано Роналдо вече има 16 попадения през настоящата кампания във всички турнири. За него пък следват мачовете от квалификациите за Евро 2024 с фланелката на португалския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички