След отстраняването от тренировки: Роналдо молил съотборник да му донесе бутонките


След отстраняването от тренировки: Роналдо молил съотборник да му донесе бутонките
Снимка: Getty Images

4698 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е бил много разстроен от решението на мениджъра Ерик тен Хаг да го отстрани от тренировки, информира "ESPN". Toва е включвало забрана да тренира с отбора и да влиза в съблекалнята.

Заради тази мярка на португалската звезда му се е наложило дори да се обърне към съотборник с молба да му вземе бутонките от съблекалнята. Работате била свършена от един от младите играчи на "червените дяволи".

Както е известно, наказанието бе наложено, след като Роналдо отказа да влезе като резерва в мача с Тотнъм и дори напусна скамейката и стадиона, преди двубоят да е завършил.

Според "ESPN" носителят на 5 награди "Златната топка" се е извинил пред съотборниците си за своето поведение тогава, като е обявил, че е бил объркан от решението на треньора да го използва в края на мача.

По-рано тен Хаг беше казал, че не го е пуснал в игра срещу Манчестър Сити заради уважение към неговата кариера. А ето кой бе един от малкото хора, свързани с Юнайтед, за когото Роналдо се изказа позитивно

 

А ето кой бе едно от малкото лица от "Олд Трафорд", за които Роналдо се изказа позитивно. А ето кой бе едно от малкото лица от "Олд Трафорд", за които Роналдо се изказа позитивно.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички