Клоп сподели как Ливърпул ще спре голямото оръжие на Залцбург


Клоп сподели как Ливърпул ще спре голямото оръжие на Залцбург
Снимка: Getty Images/Guliver

4335 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди тазвечершния последен за тима двубой от груповата фаза на Шампионска лига. Съперник е Залцбург, където играе една от сензациите на сезона - Ерлинг Холанд - 19-годишният талант, който има 28 гола в 21 мача за австрийците през този сезон. 

"Наистина голям, голям талант с чудесно бъдеще на 100%. Как спираш най-добрите нападатели? Опитваш да ги изолираш от играта, да ограничиш топките към тях. Трябва да го усложним максимално много за него, но за съжаление той не е единственият силен играч в отбора" - заяви Клоп.

Мърсисайдци са водачи в група Е с 10 точки - 1 повече от втория Наполи. Залцбург се нарежда на трета позиция със 7 пункта. За да си гарантира първото място, тимът на Юрген Клоп трябва да запише задължителна победа, предвид наглед лесното домакинство за Наполи срещу Генк.

Междувременно, излезе информация, според която френският шампион ПСЖ е набелязал един от звездното трио в атака на Ливърпул за заместник на Неймар. Вижте за кого става въпрос, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички