Къде да гледаме двубоя Залцбург - Ливърпул в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Залцбург - Ливърпул в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2420 0

Безспорно една от най-интересните групи в Шампионска лига, в която не се знае нито един от продължаващите напред отбори е група Е. В нея е настоящият носител на трофея - Ливърпул, който все още не си е осигурил място на 1/8-финалите, а тази вечер мърсисайдци гостуват на Залцбург.

В момента ситуацията е следната: Ливърпул е първи с актив от 10 точки, следван от Наполи (8 точки), РБ Залцбург (7 точки) и Генк (1 точка).  Ливърпул се нуждае само от 1 точка, за да се класира напред. Проблемът за възпитаниците на Юрген Клоп идва от потенциална загуба.

Ако Ливърпул загуби с 1 гол или повече разлика (до 3:2) или 2 гола или повече разлика (5:3 и нагоре), и Наполи спечели мача с Генк, европейският шампион ще отпадне. При всеки друг сценарий, Ливърпул продължава напред. Срещата е от 19:55 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да я гледате пряко по Mac Sport 3.  Добрата новина за Юрген Клоп е възстановяването на Деян Ловрен. Всеки един от звездното  трио Садио Мане, Мохамед Салах и Роберто Фирмино, получи почивка в последните мачове и сега ще са готови на 100% за тежката битка. Ако Ловрен не беше на линия за мача срещу Залцбург, немският мениджър най-вероятно трябваше да заложи на Джо Гомес като централен защитник. А ето какво направи Ливърпул в съботната среща с Борнемут.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички