Добри новини за Клоп преди мача със Залцбург


Добри новини за Клоп преди мача със Залцбург
Снимка: Getty Images/Guliver

1663 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп ще може да разчита на централния бранител Деян Ловрен в утрешния двубой от последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига срещу РБ Залцбург. „Мърсисайдци“ гостуват в града на Моцарт в среща, която се явява решителна за продължаването им напред в турнира. Ливърпул трябва да не загуби сблъсъка в Австрия, ако иска да продължи напред към фазата на осминафиналите.

Деян Ловрен получи травма в съботното гостуване на „мърсисайдци“ на Борнемут. Хърватският бранител бе заменен в края на първата част, като не бе ясно дали той ще се възстанови за утрешния мач. Оказва се все пак, че травмата на Ловрен не е сериозна и той е тренирал днес със съотборниците си.

Юрген Клоп вече има един контузен бранител, на който не може да разчита, след като Жоел Матип е с травма от известно време. Ако Ловрен не беше на линия за мача срещу Залцбург, немският мениджър най-вероятно трябваше да заложи на Джо Гомес като централен защитник. А ето какво направи Ливърпул в съботната среща с Борнемут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички