Клоп: Да гледам последния финал с Реал е мъчение, не бях го гледал до уикенда


Клоп: Да гледам последния финал с Реал е мъчение, не бях го гледал до уикенда
Снимка: Getty Images

1152 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че да гледа записи от последния им финал в Шампионска лига е мъчение за него. В последния мач от сезон 2021/22 мърсисайдци загубиха от Реал Мадрид с 0:1. Тази вечер двата тима се срещат в осминафиналите на турнира.

"В мачовете с Реал Мадрид ни се случваха разни неща. Играхме този финал в Париж и аз не го бях гледал отново до този уикенд и сега знам защо: беше чисто мъчение. Изиграхме добър мач и можехме да спечелим, но те вкараха решителния гол, а ние не", каза Клоп в навечерието на новия сблъсък с "кралете".

"Много съм щастлив, че ще играем този мач сега, а не преди няколко седмици. Трябва да изиграем два супермача, за да продължим напред. Ако не покажем всичко, на което сме способни, няма да имаме шанс", допълни германецът.

Във финала на Шампионска лига на 28 май 2022 година победният гол вкара Винисиус Жуниор. Той беше точен в 59-ата минута. Тези два тима се срещнаха и във финала на най-силния европейски клубен турнир и в края на сезон 2017/18. Тогава отново победител бе испанският колос, който надви с 3:1. А ето какво каза Клоп за Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички