"Не сме в позиция да си отваряме устите"! Сдържан Юрген Клоп преди мача с Реал Мадрид


"Не сме в позиция да си отваряме устите"! Сдържан Юрген Клоп преди мача с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3127 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви категорично, че неговите възпитаници няма да си повярват предостатъчно, въпреки последните добри резултати във Висшата лига. Това си изказване той направи преди предстоящия двубой с Реал Мадрид в Шампионска лига.

"Червените" се справиха със "свраките" в събота (18.02) с 2:0, оставайки на 4 точки и с мач по-малко от петия в класирането Тотнъм. На мърсисайдци обаче предстои далеч по-сериозното предизвикателство в лицето на "кралския клуб" по пътя към 1/4 финалите на турнира. Двата тима ще се срещнат във вторник (21.02) от 22:00 часа. Самият Клоп сподели колко всъщност важна и тежка битка очаква него и играчите му.

"Трудно, трудно, наистина, много трудно. Не мисля, че сме в позиция, от която може да си отваряме устата много. Продължаваме. Очевидно е, че се справяме по-добре в сравнение с последните седмици, но все още има неща, които да подобряваме. Трябва да покажем последователност", коментира специалистът пред медиите и продължи.

"Следващият мач имаме Реал Мадрид. Различна надпревара, която няма нищо общо с мача с Нюкасъл. Трябва да се възстановим и да излезем. После ни очаква Кристъл Палас. С Палас мачовете също са тежки. Трябва да продължим. Когато си в позиция като нашата, няма друг начин да излезеш от нея, освен с постоянство. По отношение на представянето има много добри неща. Има и такива обаче, които можем да подобрим", допълни още той.

Ето в кой талант се оглежда Юрген Клоп за лятото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички