Килиан Мбапе разби критиците, въпреки че едва спаси ПСЖ срещу Нюкасъл


Килиан Мбапе разби критиците, въпреки че едва спаси ПСЖ срещу Нюкасъл
Снимка: Getty Images

971 0

До последно парижани отстъпваха и щяха да бъдат в много неизгодна позиция в последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига, но легендата изравни от спорна дузпа дълбоко в добавеното време. 

И макар, че парижани бяха напът отново да загубят от "свраките" - Мбапе сподели задоволството си пред медиите и се надява на същата игра срещу Борусия Дортмунд в борбата за първото място. 

Коментарът на Мбапе

"Крайният резултат е разочароващ, защото доминирахме над съперника от началото до края. Те не постигнаха нищо. Знаехме, че това е тяхната игра - да не организират нищо. Трябва да сме по-ангажирани пред вратата. Трябва да убием драмата. Ние, играчите, трябва да сме много по-ефективни. Трябва да завършим шансовете си.

В мач от Шампионска лига не можеш да имаш толкова много възможности и да не отбележиш. Не са виновни треньорите. Това сме ние, играчите, ние трябва да работим и да бъдем много по-успешни. Имах възможности да вкарам и трябваше да го направя, това е ясно. Всеки, който имаше очи, видя, че доминирахме! 

Имаме още един мач. В Дортмунд трябва да спечелим, защото искаме да бъдем първите в групата. Отиваме в Дортмунд, за да победим. Ако играем така в Дортмунд и вкараме голове, тогава всичко ще бъде наред", завърши оптимистично легендата на парижани. 

Вижте какво сподели Еди Хау за битката на "Парк де Пренс"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички