Категоричен Балотели за финала на Шампионска лига: Не подкрепям никого на финала


Категоричен Балотели за финала на Шампионска лига: Не подкрепям никого на финала
Снимка: Guliver/Getty Images

948 0

Бившият нападател на Интер и Манчестър Сити - Марио Балотели, познат с прякора "лошото момче на италианския футбол", отказа да даде прогноза за предстоящия финал на Шампионска лига тази вечер (10 юни), в който двата гранда ще определят кой ще бъде следващия носител на купата с големите уши.

Балотели, който винаги обича да се заиграва с пресата, бе категоричен, че има фаворит, но поясни, че ще го запази за себе си, без да споделя на футболната общественост своята прогноза.

"Всички ме питат това, но аз не подкрепям никого на финала. Който и да спечели, е добре. Имам отговор на този въпрос, но ще го запазя за себе си. Надявам се, че който и да спечели - мачът да приключи бързо, дано да няма продължения, иначе трафикът в Истанбул е луд", сподели Балотели.

Балотели защитаваше цветовете на Интер в периода 2007-2010 година и успя да спечели требъл с него през 2010. Веднага след това той премина в Манчестър Сити и триумфира във Висшата лига през 2012 година, преди да напусне за Милан през 2013-а.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Сити е напът да сложи край на 10-годишна хърватска доминация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички