Касано: Интер трябва да играе със седмина или с децата, за да отпадне от Милан


Касано: Интер трябва да играе със седмина или с децата, за да отпадне от Милан
Снимка: Getty Images

1506 0

Бившият италиански национал Антонио Касано е убеден, че Милан няма да стигне до финала в Шампионска лига. Тази вечер "росонерите" играят полуфинал срещу Интер, като в първия мач загубиха с 0:2.

"Интер трябва да играе със седем души или да пусне децата си на терена, тогава могат да отпаднат. Въпреки че има вероятност, че и в този случай Милан няма да спечели. Дали разполагат с Леао, или не, това не променя много. Милан отстъпва на Интер. Португалецът не е Кака и не е Роналдиньо, не е на това ниво", заяви бившият нападател, цитиран от "Football Italia".

"Ако Интер отпадне, ще го считам за катастрофа. Предвид играта им в продължение на месец и резултата от първия мач, не мисля, че оставиха шанс на "росонерите", допълва Касано.

Любопитно е да се отбележи, че бившият нападател е носил фланелката на Милан през сезон 2011/12. В последно време той се оформи като голям критик, като основен обект на упреци за него е Кристиано Роналдо. А ето какво притеснява Интер преди реванша с Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички