Реал Мадрид е по стъпките на младок от Монако, в същото време преподписва с Винисиус


Реал Мадрид е по стъпките на младок от Монако, в същото време преподписва с Винисиус
Снимка: Getty Images

2154 0

Реал Мадрид зарадва милионите си фенове с 35-ата титла на Ла Лига в историята си, но пред клуба предстоят интересни събития, които са съпроводени от любопитни новини и информации. "Белият балет" само след броени дни ще посрещне Манчестър Сити, който ще търси втори пореден финал в Шампионска лига. "Гражданите" се наложиха с 4:3 в първия полуфинал. В края на седмицата столичаните ще се изправят срещу градския си съперник Атлетико. 

Междувременно дългоочакваният трансфер на Антонио Рюдигер при "викингите" изглежда напълно сигурен и потвърден, но ще бъде обявен едва след края на кампанията, твърди специалистът по трансфери Фабрицио Романо. Германският национал изигра пълни 90 минути при загубата на Челси от Евертън.

Покупките и намеренията на Реал не приключват дотук, тъй като клубът проявява сериозен интерес към 22-годишния Орелиан Чуамени. Младокът се подвизава за Монако, а "кралският клуб" е изпращал пет пъти скаути, които да наблюдаван изявите му. Столичният тим се интересува от цената на играча и е склонен да го привлече, но това ще се случи чак, след като се разбере решението на Килиан Мбапе. 

В същото време феновете на Реал Мадрид могат да са спокойни за следващата кампания, защото две от звездите на отбора - Винисиус и Милитао, са приели да удължат договорите си през лятото. Само защитникът има 43 мача във всички турнири, като е един от постоянните избори на Карло Анчелоти. 

Само 3 клуба не поздравиха шампионите за новата титла - ето кои са!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички