Карло Анчелоти посочи най-добрия футболист в света - не е Бензема


Карло Анчелоти посочи най-добрия футболист в света - не е Бензема
Снимка: Getty Images

16406 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти посочи най-добрия футболист според него в момента. Това не е носителят на "Златната топка" Карим Бензема, а съотборник на французина в "кралския клуб".

Италианският специалист бе категоричен след успеха с 1:0 над Ливърпул (и общ резултат 6:2). Въпреки че единственото попадение бе дело именно на Бензема, Анчелоти заяви, че Винисиус Жуниор е най-добрият в света в момента.

Именно бразилецът осигури асистенцията за французина, а разбирателството между двамата на терена става все по-добро. Освен това Винисиус цял мач измъчваше отбраната на Ливърпул и по-конкретно Трент Александър-Арнолд.

"За мен той е най-добрият футболист в света. Той създаваше опасности по всяко време, в което опитваше да тръгне в нападение. Този път не отбеляза, но игра много добре и осигури попадение" - заяви Анчелоти.

През този сезон Винисиус има 40 двубоя във всички турнири, а в тях е отбелязал 19 гола, като е дал асистенции и за още 10. В Англия пък разкритикуваха Трент, след като бе "развинтен" от Винисиус (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички