Карло Анчелоти не хареса въпрос за състава и посочи кое е "неуважително"


Карло Анчелоти не хареса въпрос за състава и посочи кое е "неуважително"
Снимка: Getty Images

2454 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че отборът му има още много работа, която да свърши срещу Челси и нищо не е решено след първи мач. "Белия балет" победи лондончани с 2:0 на "Сантяго Бернабеу", а тази вечер от 22 часа е реваншът.

"Реал е кралят на Шампионска лига"

"Ние сме добри, мотивирани, както винаги. Това са важни мачове във важно състезание и смятаме, че трябва да изиграем цял мач, защото остават 90 минути и всичко може да се случи. Ще бъдем готови да играем и да покажем най-доброто от нашите способности", сподели Анчелоти.

"Трудно е да кажа титулярните 11, защото мога да ги променя. Това е отбор, който често се променя и разсъждаването около титулярния състав е неуважение към тези, които играят по-малко, но пък се справят много добре. Камавинга? Добре е и може да се играе отляво"

"Историята говори за това, Реал е кралят на Шампионска лига. Ние сме само малка част от този клуб. Със сигурност ще се опитаме към 14-те купи от турнира да добавим още една”, каза Анчелоти, който увери, че две от звездите на тима са на линия срещу Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички