Челси - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/4-финалите в Шампионска лига?


Челси - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/4-финалите в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

6751 0

Тази вечер носителят на трофея в Шампионска лига Реал Мадрид има за задача да довърши започнатото срещу Челси на 1/4-финалите в надпреварата. "Белия балет" гостува на "Стамфорд Бридж", като първата среща бе спечелена с 2:0 от тима на Карло Анчелоти.

На хартия всичко изглежда предначертано след головете на Карим Бензема и Марко Асенсио в първия двубой. Тогава мадридчани можеха да си осигурят дори и по-голяма преднина, но в крайна сметка Челси се размина с повече от две попадения. Срещата между Челси и Реал Мадрид ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Отборът на Франк Лампард не се намира никак в добро положение. В последните си 5 мача има 4 загуби, докато мадридчани са са с четири победи от 5 срещи.

Лампард няма да може да разчита на Бен Чилуел, който получи червен картон в първата среща. Заради травма от същия сблъсък пък аут е и Калиду Кулибали. Анчелоти няма кадрови проблеми, като единственият отсъстващ е Ферлан Менди. Тони Кроос и Винисиус, които получиха почивка в последния двубой в Ла Лига се завръщат в игра. За Кроос пък стана ясно, че няма да се оттегля от футбола, а ще продължи договора си с Реал. Срещата стартира в 22 часа и ще може да я наблюдавате пряко по Max Sport 3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички