Голям удар по Реал Мадрид: Има яснота около наказанието на Федерико Валверде


Голям удар по Реал Мадрид: Има яснота около наказанието на Федерико Валверде
Снимка: Getty Images

3762 0

Звездният полузащитник на Реал Мадрид Федерико Валверде си навлече сериозни неприятности, след като удари футболиста на Виляреал Алекс Баена след края на мача между двата тима през миналия кръг в испанската Ла Лига.

"Goalespana" сега информира, че Испанската кралска футболна федерация може да наложи наказание на уругваеца от 4 до 12 мача заради скандала, избухнал на паркинга на "Сантяго Бернабеу". Това ще означава, че полузащитникът може да пропусне и началото на следващия сезон за "белия балет".

Защо Валверде удари Баена?

Самият Валверде заяви, че Баена е направил ужасяващ коментар по повод нероденото дете на уругвайския футболист. Самият той не е успял да сдържи гнева си и е отишъл да търси лична саморазправа след края на сблъсъка, където си е позволил да вкара кроше на Баена.

Самият Баена пък заяви, че никога не е изричал подобни думи, а след това той и представители на отбора веднага са се насочили към местно полицейско управление, за да подадат жалба срещу Феде Валверде и неговия агресивен акт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Рюдигер бе нападнат с ругатни и бутилки след мача на Реал с Кадис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички