Как ще изглежда съставът на Реал Мадрид срещу Ливърпул без липсващите Кроос и Чуамени?


Как ще изглежда съставът на Реал Мадрид срещу Ливърпул без липсващите Кроос и Чуамени?
Снимка: Getty Images

2903 0

Във вторник вечер, 21 февруари, ще се изиграе един от най-дългоочакваните сблъсъци в Шампионска лига. Ливърпул приема Реал Мадрид в първи 1/8-финален сблъсък. Срещата на "Анфийлд" е от 22 часа, българско време. Сблъсъкът се явява като повторение на миналогодишния финал в турнира, като мърсисайдци ще искат да вземат реванш за загубата с 0:1 в Париж, дошла след гол на Винисиус.

Големите липсващи за Карло Анчелоти

Наставникът на мадридчани - Карло Анчелоти, обаче ще има и немалко проблеми преди сблъсъка. След обявяването на групата стана ясно, че няма да може да разчита на двама важни играчи - Тони Кроос и Орелиен Чуамени.  

Кроос все още не се чувства добре, като пропусна последните два сблъсъка поради заболяване. Според Relevo доскорошният германският национал е имал чревна инфекция, която е повлияла зле на теглото и мускулната му маса. Чуамени пък все още не се е възстановил от грипа. Ферлан Менди, който все още лекува травма също е аут.В групата обаче се завръща Карим Бензема, който през уикенда пропусна срещата срещу Осасуна.

Вероятен титулярен състав

Анчелоти взе 23 играчи в Ливърпул, с четирима от  "Кастиля" в състава за мача: Алваро Родригес, Арибас, Марио Мартин и вратарят Луис Лопес. Лунин, Лукас Васкес, Одриозола, Начо, Вайехо, Азар, Асенсио и Родриго също ще бъдат на пейката във вторник.

Потенциалните 11 за двубоя с Ливърпул: 1. Тибо Куртоа; 2. Карвахал, 3. Милитао, 22. Рюдигер, 4. Алаба; 10. Модрич, 12. Камавинга, 19. Себайос; 15. Валверде, 9. Бензема, 20. Винисиус.

А кой играч получи специални похвали от Карло Анчелоти - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички