Жозе Моуриньо разкри коя е единствената му загуба като треньор, след която е плакал


Жозе Моуриньо разкри коя е единствената му загуба като треньор, след която е плакал
Снимка: Getty Images/Guliver

1577 0

Един от най-емблематичните треньори за всички времена - Жозе Моуриньо, е имал редица важни мачове в своята кариера. Съвсем в реда на нещата - някои са били сред най-големите му успехи, а други - сред най-големите провали. Специалния разкрива кой е единственият мач в кариерата му на треньор, след който е плакал.

Португалецът разказва за полуфинала в Шампионска лига срещу Байерн през 2012 година, загубен след дузпи: "За съжаление, това е футболът. Кристиано, Кака, Серхио Рамос... три истински чудовища на футбола, няма съмнение за това, но те също са хора" - коментира пропуските от бялата точка на своите играчи.

"Това е единственият момент в моята кариера на треньор, в който съм плакал след загуба. Помня го добре... Каранка и аз отбихме с колата близо до моя дом и стояхме в колата, плачейки. Беше много трудно, защото бяхме най-добрите през този сезон" - споделя Моуриньо за сезона, в който бе спечелена Ла Лига.

Междувременно, около ситуацията с коронавируса и цялата борба из целия свят срещу него, Жозе Моуриньо бе забелязан да носи щайги със зеленчуци в помощ на заразените (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички