Йорданов и Лацио изоставаха с 2 гола, но взеха точка от Фейенорд


Йорданов и Лацио изоставаха с 2 гола, но взеха точка от Фейенорд
Снимка: GettyImages

1098 0

Примаверата на Лацио се представи достойно и заслужи аплодисменти при визитата на Фейенорд в третия кръг от младежката Шампионска лига. Битката с участието на Дамян Йорданов завърши без победител в Ротердам (2:2), а българинът стартира като титуляр. 

Той бе заменен след час игра от Сера при изоставане от 0:2 след попаденията на Гирстов и Слори в 40-ата и 55-ата минута. Именно влезлият на негово място асистира за 1:2 на Неаполитано в 72-ата минута, а Бордон оформи крайното 2:2 след втора асистенция на Сера. 

Междувременно нещата за гостите се бяха объркали след два жълти картона на Ел Хармус между 79-ата и 83-ата минута. И за да е още по-тежко за домакините - Редмънд пропиля дузпа след половин час игра. 

Това бе втората точка за "орлите" след ремито със Селтик и поражението от Атлетико Мадрид. Нидерландците са лидери във временното класиране на група "Е" със 7 точки от 3 двубоя. 

Следете всичко най-интересно около младежката Шампионска лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички