Иниеста: С Меси в състава Барса трябваше да спечели повече пъти Шампионска лига


Иниеста: С Меси в състава Барса трябваше да спечели повече пъти Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1368 0

Легендата на Барселона - Андрес Иниеста, изрази мнение, че отборът не е успял да реализира пълния си потенцил, имайки в състава си играч като Лионел Меси. Аржентинската звезда е спечелил 4 пъти Шампионска лига с каталунците и 6 пъти завоюва "Златната топка".

"В Аржентина има страхотни играчи, отборът им е впечатляващ като състав, а също така те имат най-добрия играч в света, според мен. Те не успяха на ниво национален отбор, но вземете финала на Световното през 2014 година срещу Германия. Всичко се реши от малките детайли. Малките моменти накланят везните в полза на този или онзи отбор. Ако бяха играли отново, може би всичко щеше да се развие по друг начин", коментира испанецът, цитиран от Goal.com.

"Смятам също, че Барса в това отношение прилича на аржентинския национален отбор, имайки предвид колко дълго играе там Меси. Да, клубът спечели четири пъти Шампионска лига, но с този отбор, който имахме, с Меси със сигурност трябваше да спечелим турнира повече пъти. Но това е футболът. Съперниците също са много добри. Основното е да се насладите на момента, когато печелите", допълва Иниеста. Наскоро Меси се изказа ласкаво пък за него (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички