Индзаги: Невероятно щастливи сме, полуфиналът беше мечта за нас


Индзаги: Невероятно щастливи сме, полуфиналът беше мечта за нас
Снимка: Getty Images

1918 0

Треньорът на Интер Симоне Индзаги изрази щастието си, че изведе тима до полуфиналите в Шампионска лига. Това стана факт след равенство 3:3 в реванша с Бенфика, като успехът с 2:0 в първия мач изпраща "нерадзурите" на битка за място на финала срещу градския съперник Милан.

"Невероятно щастливи сме. Това е важна вечер за всички в Интер. Изиграхме два страхотни мача срещу топ съперник, който загуби само 2 пъти за осемте месеца преди срещата с нас. Полуфиналът беше мечта за нас, но сега сме тук и ще играем както трябва. Започнахме в много трудна група с Байерн и Барселона, но показахме единство заедно с феновете, които много ни помогнаха", започна италианецът след реванша.

"През първото полувреме срещу Бенфика играхме чудесно и знаехме, че във второто те ще се подобрят. При втория гол техният нападател игра страхотно. А при третия момчетата решиха, че е прозвучал сигнал и се спряха. Помислиха, че мачът е завършил и така резултатът стана 3:3", продължи Индзаги.

"Смените ни помогнаха и стигнахме до полуфиналите. Момчетата го заслужиха. Критиката не е проблем. Знам откъде идва. Някой хвали, някой ругае. Понякога се получава, понякога - не. Имах късмет, правя това от много години и разбирам всичко. Сега съм зает с това да доставям радост на хората", завърши треньорът. А ето с каква хореография феновете на Интер изумиха Бенфика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички