Кармата наказа бивш ас на Челси, който напусна, за да "спечели" Шампионска лига


Кармата наказа бивш ас на Челси, който напусна, за да "спечели" Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2527 0

Един футболист най-много може да съжалява за това, че няма медал от тазгодишното издание на Шампионска лига. И това е Вилиан, който напусна "Стамфорд Бридж" през миналото лято в търсене на... медал от Шампионска лига. Бразилецът беше убеден, че ще намери медала с градския съперник на Челси - Арсенал.

Така през лятото на 2020-а Вилиан подписа тригодишен договор с Арсенал, като обяви, че е взел това решение заради дългосрочната стратегия на клуба и желанието на Микел Артета да го използва за постигането на крайната цел - спечелването на Шампионска лига. Е, няколко месеца по-късно: Вилиан може да съжалява, че си тръгна от Челси.

При представянето на Вилиан като футболист на Арсенал той каза: "Когато разговарях с мениджъра, той ми каза защо има нужда от мен в продължение на три години. Той първо иска да се класира за Шампионска лига и да я спечели, преди да напусна клуба. Това исках да чуя.эБях в Челси в продължение на седем години и спечелих всичко, освен Шампионска лига. Надявам се, че този ход ще ми донесе трофея, който все още не съм печелил."

ОЩЕ: Играчът, който почти се отказа от футбола, а сега спечели Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички