Играч на Ливърпул съжали, че се е сблъскал с Меси


Играч на Ливърпул съжали, че се е сблъскал с Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1765 0

Левият бек на Ливърпул Анди Робъртсън изрази съжалението си, че се е сблъскал със звездата на Барселона Лионел Меси по време на феноменалния обрат на мърсисайдци срещу шампиона на Испания в Шампионската лига през миналата кампания. Шотланския бранител се сблъска с аржентинската суперзвезда в началото на двубоя, като по негови думи „му е разрошил косата“.

Меси обаче не прие позитивно това действие от страна на Робъртсън и двамата стигнаха до сблъсък. Във вчерашния ден се навърши точно една година от знаменития обрат на „Анфилд“, а Анди Робъртсън си спомни за ситуацията и я коментира в подкаста на Питър Крауч. „Аз и Фабиньо пазехме Меси и двамата паднахме на земята. Малко му разроших косата. Той не беше много щастлив от този факт и това не е нещо, което бих направил втори път. Беше неуважително към най-добрия играч в историята на футбола. Този мач беше пълен с емоции. Бяхме толкова надъхани за този мач и за нещастие тази ситуация се случи още в началото на срещата. Той беше на земята, аз бях на земята, не знам какво ме прехвана. Сега това е нещо, с което ме свързват“, заяви шотландският бранител на Ливърпул

След като елиминираха Лионел Меси и Барселона, Робъртсън и мърсисайдци успяха да достигнат до финала в Шампионската лига, където победиха Тотнъм с 2:0 и спечелиха трофея в турнира за миналия сезон. А ето как Юрген Клоп е мотивирал своите играчи за знаменития обрат срещу Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички