Играч на Ливърпул бесен на Атлетико след загубата вчера


Играч на Ливърпул бесен на Атлетико след загубата вчера
Снимка: Getty Images/Guliver

2488 0

Бранителят на Ливърпул Анди Робъртсън беше бесен след вчерашната загуба на своя тим срещу Атлетико Мадрид в Шампионска лига. Мърсисайдци отстъпиха с 0:1 при гостуването си на „Уанда Метрополитано“. „Червените“ допуснаха грешка в отбрана след изпълнение на ъглов удар, което доведе до гол за Атлетико Мадрид, а след това не успяха да изравнят резултата, след като Мохамед Салах и Джордан Хендерсън се отчетоха с пропуски.

Двубоят бе доста нервен, като мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи жълт картон заради гневна реакция в края на срещата. След двубоя Робъртсън обвини Атлетико в преиграване и опити да изкарат червен картон на Садио Мане през първата част. „Дадохме им възможно най-добрия старт, след като вкараха от рикошет след изпълнение на корнер. Феновете застанаха зад тях и леко ни влязоха под кожата. Направихме посредствен мач, знаем, че можем да се представяме по-добре. Трябва да го направим във втория двубой. След мача те празнуваха, все едно са се класирали напред. Те ще дойдат на „Анфилд“, а аз знам, че нашите фенове ще бъдат там“, каза Робъртсън след двубоя.

Реваншът между двата тима ще бъде на 11-ти март. А ето какво каза Юрген Клоп след вчерашния двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички