Играч на Аталанта посочи как отборът ще обърне Реал Мадрид в Шампионска лига


Играч на Аталанта посочи как отборът ще обърне Реал Мадрид в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

916 0

Полузащитникът на Аталанта Мартин де Роон говори седмица преди реванша от осминафиналите в Шампионска лига за неговия отбор срещу 13-кратния носител на трофея Реал Мадрид. Първият двубой завърши с минимална победа за "кралския клуб" - 1:0, като италианците бяха с човек по-малко от 17-ата минута до края на срещата.

"За начало, няма да е лошо да имаме 11 футболисти на терена за целия мач. Ще бъде много трудно, но ние трябва да атакуваме и да играем с увереност. Мисля, че Реал Мадрид ще се брани по-малко от Интер, защото те нямат нападател като Ромелу Лукаку, който да задържа играта. Ние трябва да покажем добро ниво, защото ни трябват поне два гола" - сподели Де Роон.

В първия мач от Аталанта имаха сериозни протести спрямо червения картон, който бе показан за нарушение срещу Ферлан Менди, устремил се към гола. Бранителят на Реал все пак отбеляза, като това се случи чак в 86-ата минута, осигурявайки важната преднина и победа у дома. 

В последния мач на Реал пък именно той бе отборът, който имаше претенции към рефера. Как от Атлетико (Мадрид) отговориха на критиките на Реал Мадрид към съдията?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички