Най-омразният съдия на Реал Мадрид в Испания е признал като дете, че е от Барселона


Най-омразният съдия на Реал Мадрид в Испания е признал като дете, че е от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2393 0

Ако в последните години има съдия, който да се е утвърдил като най-омразен за Реал Мадрид, то това несъмнено е Ернандес Ернандес. "Кралския клуб" има редица оплаквания от него в последно време, като при повечето от случаите двубоите в Ла Лига не са завършвали в полза на Реал.

От "белия балет" вярват, че Ернандес неведнъж ги е ощетявал, като в повечето от случаите, те визират именно двубои с големия враг Барселона. Последният път обаче това бе срещу Атлетико (Мадрид) при равенството 1:1, когато още през първата част от Реал искаха дузпа за игра с ръка. Ернандес прегледа ситуацията след информация от ВАР, но в крайна сметка реши да не отсъжда 11-метров наказателен удар.

"Нямахме абсолютно никакъв късмет с Ернандес Ернандес... отново" - сподели след мача Емилио Бутрагеньо. В Испания пък бързо се разровиха и намериха любопитно интервю на Ернандес, когато е бил едва на 11 години. То е публикувано през юни 1994 година и в него той признава, че подкрепя Барселона и че Ромарио и Лаудруп са любимите му футболисти - две от звездите по онова време.

А кой е "знакът", подсказващ, че Меси ще остане в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички