ВИДЕО: Реал въстана срещу съдията на мача с Аталанта


ВИДЕО: Реал въстана срещу съдията на мача с Аталанта
Снимка: Getty Images/Guliver

1386 0

Ръководството на Реал Мадрид взе решение да апелира УЕФА да отмени решението на Тобиас Щилер да покаже жълт картон на дефанзивния халф на тима Карлос Каземиро по време на двубоя на "кралете" срещу Аталанта, спечелен с 1:0 от испанския тим в Италия. 

През първото полувреме халфът изпусна Сапата и го фаулира, за да спре бързо нападение на бергамаските при резултат 0:0. Съдията показа картон на бразилеца, с който той ще пропусне реванша между двата отбора след две седмици. Причината е в натрупаните 3 жълти картона на Каземиро. 

Според информацията в Испания, "кралете" ще внесат доказателства, че в ситуацията няма нарушение и Каземиро не заслужава да получи картон. По този начин се надяват той да е на линия за реванша, тъй като в Реал има достатъчно проблеми с контузии и над 10 играчи са извън строя, повечето заради мускулни проблеми. 

Жалбата от страна на столичани все още не е внесена, като е малко вероятно УЕФА да отмени това решение. Изгледайте видеото под статията и сами преценете дали Реал има основание да иска отмяна на наказателния картон на Каземиро: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички