Хари Кейн коментира интереса на Манчестър Юнайтед към него и отсече: Магуайър е от най-добрите в историята на Англия


Хари Кейн коментира интереса на Манчестър Юнайтед към него и отсече: Магуайър е от най-добрите в историята на Англия
Снимка: Getty Images

1496 0

Новият нападател на Байерн Мюнхен Хари Кейн говори на пресконференция преди дуела срещу Манчестър Юнайтед от Шампионска лига. Логично, той бе запитан и за интереса към него от страна на "червените дяволи", преди да напусне Тотнъм.

"Очевидно, имаше преговори с различни клубове през лятото. Но Байерн бе клубът, към който бях наистина заинтересован. Когато дойдоха с оферта, нямаше много друго опции. За радост, аз съм тук. Разбира се, Манчестър е голям клуб. Но сега фокусът ми е върху моя отбор и съм много щастлив" - сподели Кейн.

Той коментира и любопитна тема - централния бранител на Юнайтед Хари Магуайър, който е непрестанно подложен на критики. Нападателят призна, че защитникът е един от най-добрите в историята на Англия.

"Мисля, че действията на Хари се гледат ненужно много под лупа. Той е изкупителна жертва. Много добър мой приятел е, страхотен човек и усилено трудещ се професионалист. Той е един от най-добрите защитници на Англия в последно време, а и в историята на страната.

Вече е част от играта - да те критикуват из цялата социална мрежа. Доколкото го познавам, всичко, което ще иска да прави, е да се труди още по-здраво, да се подобрява и да остане фокусиран" - заяви Кейн. Преди мача с Байерн Мюнхен пък Юнайтед получи добри новини за 3-ма контузени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички